Yogaskolen i Bergen

Yogaskolen i Bergen, Georgernes Verft 12 (4. etasje), 5011 Bergen

Praktiske opplysninger og yogaskolens beliggenhet

Praktiske opplysninger

Ta med (eller ha på) løstsittende klær til undervisningen. Vi har garderobe med omkledningsrom. Her kan du også forsyne deg med vann. Det er best å ikke drikke i løpet av yogatimen så ikke ta med deg vannflaske inn i yogarommet. Slå av mobiltelefonen og la den være i garderoben. Du bør ikke spise et større måltid 1-2 timer før kurset og heller ikke bruke parfyme.
I yogarommet har vi økologiske ull-yogamadrasser og ullpledd til å ha over kroppen til avspenning. Du trenger altså ikke ta med egen yogamatte.
Ønsker du å kjøpe yogamatte, avspenning cd, yogabok, neseskyllekanne eller noe av det andre vi har i butikken, kan det kjøpes før eller etter timen. Du kan betale med kort.

Kart over Georgernes Verft 12 / Yogaskolen

Beliggenhet

For lettest fremkomst går du ut til enden av Skottegaten, hvor Georgernes Verft er en forlengelse. Hvis du er bilkjørende kjører du inn Nøstegaten forbi TV2 og videre ned til USF. Du kan parkere bilen på sørsiden av bygget – mot betaling – se merket «P» på tegningen. Du kan også parkere på Nøstet eller i Kloster garasjen og gå ned til oss (ca 5 min.) Georgernes Verft 12 er Kulturhuset USF på Nordnes, en tidligere sardin-fabrikk med en høy skorsten. På siden av huset står det bla. «USF». Vi holder til i 4. etasje og du kommer opp der via en av 2 innganger:

  1. Inngang E gjennom huset. Gå opp vindeltrappen til 4. etasje og bort til området merket Yogaskolen (ut mot sjøen).
  2. Inngang til Kulturhuset USF. Gå forbi kafeen og toalettene og ta heisen opp til 4. etasje. Gå bort til området merket Yogaskolen (ut mot sjøen).

Georgernes Verft 12 (USF), Inngang E

Kulturhuset på Nordnes. Pilen viser til inngang E.

Kulturhuset USF sett fra sjøen

Yogaskolen har to undervisningsrom innrettet spesielt for undervisning i yoga og meditasjon med furugolv, fine farger og kunst på veggene, ull-yogamadrasser og ullpledd.  Fra det største rommet er den flott utsikt over sjøen og mot laksevåg. Lokalene ses under ‘YOGASKOLEN’ på bildet.

Garderobe og yogabutikk

Det er også omkledningsrom og yogabutikk med salg bøker, CDer, yogamadrasser etc.

Kontakt:

Georgernes Verft 12
5011 Bergen
bergen@stillhet.no
+47 56 15 15 00

Yogarommet på yogaskolen