Praktiske opplysninger og yogaskolens beliggenhet

Praktiske opplysninger

Ta med (eller ha på) løstsittende klær til undervisningen. Vi har en liten garderobe med omkledningsrom. Her kan du også forsyne deg med vann. Det er best å ikke drikke i løpet av yogatimen så ikke ta med deg vannflaske inn i yogarommet. Slå av mobiltelefonen og la den være i garderoben. Du bør ikke spise et større måltid 1-2 timer før kurset og heller ikke bruke parfyme.

I yogarommet har vi økologiske ull-yogamadrasser og ullpledd til å ha over kroppen til avspenning. Du trenger altså ikke ta med egen yogamatte.

Ønsker du å kjøpe yogamatte, avspenning cd, yogabok, neseskyllekanne eller noe av det andre vi har i butikken, kan det kjøpes før eller etter timen. Du kan betale med Vipps, kort eller kontant.

Plantegning av Yogaskolens lokaler i Strandgaten 201

Beliggenhet

For lettest fremkomst går du ut Strandgaten fra sentrum, videre gjennom gågaten og rett forbi Nykirken. Her holder vi til i et nyoppusset lokale i gateplan, Strandgaten 201. Inngang gjennom portdøren til venstre for lokalet. Hvis du er bilkjørende er det lettest å parkere i Kloster garasjen og gå bort til oss (ca 5 min.), men det er også mulig å parkere diverse steder rundt Strandgaten 201.

Yogaskolen har et nyoppusset 44 kvm. stort undervisningsrom innrettet spesielt for undervisning i yoga og meditasjon med furugolv, fine farger og kunst på veggene, ull-yogamadrasser og ullpledd.

Det er også omkledningsrom og yogabutikk med salg av bøker, CDer, yogamadrasser etc.

Nyhetsbrev

Få nyheter fra Yogaskolen i Bergen og Ask kurssenter direkte i din innboks

Angi hvem du ønsker nyhetsbrev fra:

Kontakt:

Strandgaten 201
5004 Bergen
bergen@stillhet.no
+47 56 15 15 00