Drop-in på Ask kurssenter

Velkommen til Drop-in høsten 2022:

Velkommen til Drop-in: med 1 time til badstue og 2 timer med yoga, pusteøvelser, meditasjon / avspenning.

Hjertelig velkommen til drop-in:

• Søndag 28. august – Dynamisk yoga for skuldre og nakke – med Bjarke
• Søndag 25. september – Meditativ ryggprogram – med Audhild
• Søndag 23. oktober – Frigjør hoftene – med Bjarke
• Søndag 27. november – Egoscue – funksjonell trening – med Audhild
• Søndag 11. desember – Utforsk chakraene – med Bjarke

Bjarke

Bjarke

Audhild

Audhild

Velkommen til drop-in på Ask kurssenter. Vi har drop-in på søndager med diverse yogaprogram eller med Egoscue – funksjonell trening. Du starter med badstue (valgfritt) og deretter to timer med Egosque eller fysisk yoga, pusteteknikker, meditasjon og/eller avspenning. Ta selv med 2 stk håndklær – både ett å tørke deg på og ett å sitte på i badstuen. Lærer: Audhild eller Bjarke.

Bare klikk Hurtigvisning knappen for direkte påmelding eller klikk bildet for å gå til en mer detaljert påmeldingsside. Velg dato og gå gjennom bestillingsprosedyren. Vi tilbyr sikker betaling med Vipps, kredittkort og PayPal. Du kan også sende epost med angivelse av kurs, navn, adresse, telefon og fødselsdato.

Lik Ask kurssenter på Facebook og bli med i en lukket gruppe som heiter Yoga på Ask. Kun for de som vil gå, går (eller har gått) på yogakurs på Ask. Du kan be om å bli med i gruppa via Facebook.

 

Ask Kurssenter

Ask kurssenter ligger på Ask, ca 9 km nord for Kleppestø på østsiden av Askøy, 2 mil nord for Bergen. Kurssenteret ligger usjenert til ved sjøen med utsikt inn mot Bergen. Det er fine turmuligheter i nærmiljøet.

Ask kurssenter
Floridavegen 81
5307 Ask