Drop-in på Ask kurssenter

Velkommen til Drop-in høsten 2021:

Velkommen til Drop-in høsten 2021: med 1 time til badstue og 2 timer med yoga, pusteøvelser, meditasjon / avspenning.

Drop-in høsten 2021:

Hjertelig velkommen til drop-in:

• Søndag 24/10 kl 13-16: Egoscue og yoga med Audhild
• Søndag 7/11 kl 13-16: Hofteprogram med Bjarke
• Søndag 21/11 kl 13-16: Meditativ yoga med Audhild
• Søndag 5/12 kl 13-16: Chakra yoga med Bjarke

Bjarke

Bjarke

Audhild

Audhild

Velkommen til drop-in på Ask kurssenter. Vi har drop-in på søndager med diverse yogaprogram eller med Egoscue – funksjonell trening. Du starter med badstue (valgfritt) og deretter to timer med Egosque eller fysisk yoga, pusteteknikker, meditasjon og/eller avspenning. Ta selv med 2 stk håndklær – både ett å tørke deg på og ett å sitte på i badstuen. 
Forhåndspåmelding hvis du vil sikre deg plass. Lærer: Audhild eller Bjarke.

Vi letter på KORONA tiltakene:
Du må være frisk og symptomfri. Vaske hendene eller bruke antiback før du går inn i lokalet. Fra nå av kan du bruke yogamatten som den er og bruke våre pledd, puter etc. Hvis du ønsker det, kan du ta med laken til å dekke over yogamatten og et pledd eller tynt teppe til avspenning.

Bare klikk Hurtigvisning knappen for direkte påmelding eller klikk bildet for å gå til en mer detaljert påmeldingsside. Velg dato og gå gjennom bestillingsprosedyren. Vi tilbyr sikker betaling med Vipps, kredittkort og PayPal. Du kan også sende epost med angivelse av kurs, navn, adresse, telefon og fødselsdato.

Lik Ask kurssenter på Facebook og bli med i en lukket gruppe som heiter Yoga på Ask. Kun for de som vil gå, går (eller har gått) på yogakurs på Ask. Du kan be om å bli med i gruppa via Facebook.

 

Ask Kurssenter

Ask kurssenter ligger på Ask, ca 9 km nord for Kleppestø på østsiden av Askøy, 2 mil nord for Bergen. Kurssenteret ligger usjenert til ved sjøen med utsikt inn mot Bergen. Det er fine turmuligheter i nærmiljøet.

Ask kurssenter
Floridavegen 81
5307 Ask