Kirtan med Ambika

Prøv mørk modus / nattmodus

Det er nå mulig å velge Mørk modus (Dark mode) på våre nettsider. Bare trykk på yin/yang symbolet aller øverst på siden for å aktivere mørk modus. Med tanke på lesbarhet er mørk tekst på hvit bakgrunn det beste, men mørk modus (som har lys tekst på en mørk bakgrunn) er bedre for å redusere belastningen på øynene når lysforholdene er dårlige, f.eks om kvelden og natten. Når det meste av skjermen er mørk, reduseres skjærglansen og minimerer dermed flimring og blått lys.

Interview med Moksha
Ambika

Else Ambika Harloff

Nettside: www.kirtan.no
Mobil: 99 55 50 71
E-mail: eharloff@gmail.com

Else Ambika Harloff

Inspirasjon og veiledning i kirtan har jeg fra Sacha Dahm i Rishikesh, India. Mantraene som brukes er hentet derfra og ellers fra hele verden. Jeg lager melodier selv til noen av mantraene. Som musiker er jeg fascinert av sanger som bringer en i kontakt med ”hjertet” og følelsen av tilhørighet når en synger sammen med andre.

Jeg er utdannet kunstterapeut, gestaltveileder og siv. øk. Jeg har erfaring med sangsirkler for eldre og i psykiatrien og gir også veiledning til enkeltpersoner i å finne frem til sin naturlige stemme og uttrykk.

yogaskolen i Bergen

Yogaskolen i Bergen, Strandgaten 201, 5004 Bergen. Parkering i Klostergarasjen.

Vi møtes utenfor Skandinavisk yoga og meditasjonsskole sitt lokale (i gateplan) i Strandgaten 201 senest kl. 17.55. Møt presis!

NB: Det er ikke påmelding til Kirtan, men hvis du vil stå på en SMS / epost liste fra Ambika, vennligst ta direkte kontakt på tlf. 99 55 50 71 eller epost eharloff@gmail.com

 

Kirtan – sang & musikk – med Else Ambika Harloff


 

Oktober

27. Oktober

November

3. November
24. November

Desember

8. Desember

Donasjon kr 150 / lav inntekt kr 100 pr gang.

(Vipps 99 55 50 71)