Kirtan med Ambika

[apmvp player_id=”6″ playlist_id=”1″]
[apmvp player_id=”7″ playlist_id=”1″]

Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset.

  1. Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.
  2. Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.
  3. Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.
  4. Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.
  5. Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: ca. 1 time og 25 min. 

 

Ambika

Else Ambika Harloff

Nettside: www.kirtan.no
Mobil: 99 55 50 71
E-mail: eharloff@gmail.com

Else Ambika Harloff

Inspirasjon og veiledning i kirtan har jeg fra Sacha Dahm i Rishikesh, India. Mantraene som brukes er hentet derfra og ellers fra hele verden. Jeg lager melodier selv til noen av mantraene. Som musiker er jeg fascinert av sanger som bringer en i kontakt med ”hjertet” og følelsen av tilhørighet når en synger sammen med andre.

Jeg er utdannet kunstterapeut, gestaltveileder og siv. øk. Jeg har erfaring med sangsirkler for eldre og i psykiatrien og gir også veiledning til enkeltpersoner i å finne frem til sin naturlige stemme og uttrykk.

yogaskolen i Bergen

Yogaskolen i Bergen, Strandgaten 201, 5004 Bergen. Parkering i Klostergarasjen.

Vi møtes utenfor Skandinavisk yoga og meditasjonsskole sitt lokale (i gateplan) i Strandgaten 201 senest kl. 17.55. Møt presis!

NB: Det er ikke påmelding til Kirtan, men hvis du vil stå på en SMS / epost liste fra Ambika, vennligst ta direkte kontakt på tlf. 99 55 50 71 eller epost eharloff@gmail.com

 

Kirtan – sang & musikk – med Else Ambika Harloff


 

Oktober

27. Oktober

November

3. November
24. November

Desember

8. Desember

Donasjon kr 150 / lav inntekt kr 100 pr gang.

(Vipps 99 55 50 71)