Kirtan med Ambika

Kirtan – søndager kl 18-20.30

Syng deg til energiladet ro, velvære og glede gjennom meditativ mantrasang

I de fleste gamle kulturer er musikk, sang og dans brukt til å utvide bevisstheten og skape en følelse av samhørighet – med seg selv, med gruppen, naturen og universet. I vår egen kultur er joik brukt blant samer, innen Sufi-tradisjonen bruker man dikhr, indianerne har sine rituelle sanger og yogiene synger mantra.

Les mer om Kirtan i denne artikkelen: Aftener med sang og dans >>

Se videoen under med et opptak fra søndag 8. desember 2019. Musikere: Ambika Harloff (Sang, gitar, harmonium), Camilla Wolff (sang, tromme), Ruslan Todorov (gitar, bass) og Gabriel Blum (fiolin).

Ambika

Else Ambika Harloff

Nettside: www.kirtan.no
Mobil: 99 55 50 71
E-mail: eharloff@gmail.com

Else Ambika Harloff

Inspirasjon og veiledning i kirtan har jeg fra Sacha Dahm i Rishikesh, India. Mantraene som brukes er hentet derfra og ellers fra hele verden. Jeg lager melodier selv til noen av mantraene. Som musiker er jeg fascinert av sanger som bringer en i kontakt med ”hjertet” og følelsen av tilhørighet når en synger sammen med andre.

Jeg er utdannet kunstterapeut, gestaltveileder og siv. øk. Jeg har erfaring med sangsirkler for eldre og i psykiatrien og gir også veiledning til enkeltpersoner i å finne frem til sin naturlige stemme og uttrykk.

Vi møtes utenfor Skandinavisk yoga og meditasjonsskole sitt lokale (i gateplan) i Strandgaten 201 senest kl. 17.55. Møt presis!

NB: Det er ikke påmelding til Kirtan, men hvis du vil stå på en SMS / epost liste fra Ambika, vennligst ta direkte kontakt på tlf. 99 55 50 71 eller epost eharloff@gmail.com

 

Kirtan – sang & musikk – med Else Ambika Harloff


Program for vinter/vår 2024:

Sønd 28. januar
Sønd 11. februar
Sønd 10. mars
Sønd 21. april
Sønd 5. mai

Donasjon kr 200 / lav inntekt kr 150 pr gang.

(Vipps 99 55 50 71)