Yogakurs i Bergen 2020

Nye kurs starter opp i januar 2021

Vi har ikke noen aktive kurs akkurat nå. Nye kurs starter opp fra 18. januar. Se denne siden for mer informasjon >>

Kjærlige hilsener, Audhild & Bjarke

Hvordan får jeg til å kunne se Online video kursene?

Så lang tid du går på kurs hos oss har du tilgang til vårt bibliotek av kvalitetsvideoer med undervisning i klassisk yoga og meditasjon – tilsvarende kurset du er påmeldt. På den måten er det lett å ta igjen timer du har mistet. Videoene kan også kjøpes for permanent tilgang. Det gjelder Grunnkurs, Fortsetterkurs, Yoga for gravide, Indre stillhet, Pust & avspenning og Egoscue.

Vi anbefaler at du følger instruksjonene i en video kronologisk første gang du praktisere den og gjør alle teknikkene etter hverandre slik det blir undervist i. Hvis du senere bare vil gjøre en del av et program, f.eks en pusteøvelse, en avspenning eller meditasjon, er det lett å få til: hver video er delt inn i kapitler slik at du rask kan orientere deg.

Du være innlogget med epost og passord for å se videoene.

Logg inn på vår hjemmeside med epostadressen og passordet du brukte når du kjøpte kurset. Gå til www.stillhet.no og trykk på «Min konto» i øverste høyre hjørne.

Inne på «Min konto» kan du logge deg inn. Hvis ikke du husker (eller ikke registrerte deg i utgangspunktet) kan du gjenopprette tilgang til din konto ved å trykke på «Mistet passordet ditt?» og skrive inn epostadressen i neste vindu og trykke «Tilbakestill passord». Du vil da få tilsendt link slik at du kan logge deg inn med et nytt passord.

Når du har logget deg inn finner du videoene under menyen «Yoga online» slik som vist her:

Det er bare når du er logget inn at du har tilgang til videoene.

Vi håper du vil ha nytte av videoene!