Leie av yogaskolens lokaler

Vi leier gjerne ut våre kurslokaler på Kulturhuset USF, Georgernes Verft 12.

Leie av kurslokalene

Kurslokalene består av et stort yogarom, et mindre yogarom, omkledningsromtilgang og kjøkken i tillegg til 14 stoler og et par bord. Kafe Kippers ved sjøen i 1. etasje serverer glimrende mat og drikke alle dager fra kl 11 – 24. Parkering (mot betaling) på privat parkeringplass på husets sørside. Les mer om hvordan du finner frem til Yogaskolen i Bergen >>

Leien omfatter:
  1. Det store yogarom – inkl bruk av omkledningsrom og kjøkken
  2. Det lille yogarom – inkl bruk av omkledningsrom og kjøkken

Yogarommene kan leies hver for seg eller samlet.

Hvornår man kan leie

Det store yogarom er ledig i helgene (fredag, lørdag og søndag), noen dager på dagtid og hele hverdager i juni, juli og august.

Det lille yogarommet er tilgjengelig på hverdager (både dag- og kveldstid) tirsdag, onsdag og torsdag i tillegg til helgene (fredag, lørdag og søndag).

Betingelser for leie

Lokalene må ikke brukes slik at det medfører skade på tregolv eller inventar. Det må ikke brukes sko eller lignende i yogarommene (kun strømpesokker eller bare føtter) eller bord/stoler som lager merker i golvet. Lokalene ryddes og rengjøres etter bruk. På grunn av andre leietakere i huset taes det også høvelig hensyn til deres aktivitet. Man kan forsyne seg gratis av rent, kaldt og renset Grander vann i omkledningsrommet. Annen mat og drikke må leietaker selv ta med, men forskjellig service, panner, gryter etc. i kjøkkenet kan selvfølgelig benyttes. Se i øvrig mer detaljerte ordens- og vaskeinstrukser på kjøkkenet.

Hva koster det
Helgeleie

Pris – det store yogarommet: Kr 2.800. Da disponerer leietaker det store yogarommet. Kjøkken og garderobe disponeres i fellesskap med eventuell leietaker av det lille yogarommet.

Pris – det lille yogarommet: Kr 1.800. Da disponerer leietaker det lille yogarommet. Kjøkken og garderobe disponeres i fellesskap med eventuell leietaker av det store yogarommet.

Pris – hele yogaskolen: Kr 3.600. Da disponerer leietaker begge yogarommene, kjøkken og garderobe.

Leietid: Fredag kveld, hele lørdag og hele søndag. Om man kun bruker rommet lørdag og søndag er prisen den samme. Ved leie kun en hel dag er leien kr. 1.750 for det store yogarommet, kr. 1.000 for det lille yogarommet og kr. 2.200 for hele yogaskolen.

Depositum: 20% av leigesummen som blir fakturert ved inngåelse av leigeavtale og blir ikke refundert ved evt avbestilling

Timeleie

Under 10 timer i alt: 
Store yogarommet: Kr 350 per time
Lille yogarommet: Kr 300 per time.

Over 10 timer i alt: 
Store yogarommet: Kr 300 per time
Lille yogarommet: Kr 250 per time.

Leietid: Etter avtale.

Depositum: 20% av leigesummen som blir fakturert ved inngåelse av leigeavtale og blir ikke refundert ved evt avbestilling.

Aktuelle leietakere

Alle som er på utkikk etter fine kurslokaler i sentrum av Bergen. Typiske aktiviteter kan være: yoga, meditasjon, dans, massasje, sang, tai chi, kroppstrening, karate etc.

Beskrivelse av kurslokalene

Omkledningsrom / butikk (34 kvm)

Garderobe med to omkledningsrom, renset Grander vann, sofagruppe og fliser på golvet.

Det store yogarom (70 kvm)

Et stort flott rom med furugolv, vinduer mot sjøen, takvinduer, tilgang til 20 stk futon yogamadrasser, sticky-mats, ullpledd, diverse puter og et godt stereo-anlegg med mulighet for å bruke iPod.

Det lille yogarom (35 kvm)

Et flott rom med furugolv og et godt stereo-anlegg med mulighet for å bruke iPod.

Kjøkken / bad (23 kvm)

Te-kjøkken, evt. privat rom for kurslederen, med mulighet for å lage te / kaffe (som man selv må medbringe). Badet med dusj kan bare nyttes av kurslederen.

Plantegning av Yogaskolens lokaler på Georgernes Verft 12
Kontakt for leie:
Audhild Naustdal

Audhild Naustdal

Mobil: 95726168

Epost: audhild@stillhet.no