Leie av yogaskolens lokaler

Vi leier gjerne ut våre kurslokaler i Strandgata 201, 5004 Bergen.

Leie av kurslokalene

Kurslokalene består av et yogarom på ca 44 m2, omkledningsrom, garderobe med to toaletter og minikjøkken med vannkoker, en kokeplate og kjøleskap. Det er tilgjengelig tykke yogamatter, bolstere, pledd, stickymatter, meditasjonsputer og noen meditasjons krakker.

Det er flere parkeringsplasser i området og det er også kort vei fra Klostergarasjen ved bruk av utgang mot Muren. Det er også stasjon for bysykler ved Nykirken som bare er et par minutter fra våre lokaler. Les mer om hvordan du finner frem til Yogaskolen i Bergen >>

Hvornår man kan leie

Lokalene er ledig i helgene (fredag, lørdag og søndag), noen dager på dagtid og hele dager i juni, juli og august.

Betingelser for leie

Lokalene må ikke brukes slik at det medfører skade på tregolv eller inventar. Det må ikke brukes sko eller lignende i yogarommet (kun sokker eller bare føtter) eller bord/stoler som lager merker i golvet. Mat og drikke: Bruk garderoben ved servering av mat og drikke da vi ikke ønsker dette i yogarommet. Lokalet ryddes og rengjøres etter bruk.  Se i øvrig mer detaljerte ordens- og vaskeinstrukser på oppslagstavlen.

Hva koster det
Helgeleie

Pris: Kr 2800. Da disponerer leietaker lokalene fredag etter kl 17.00 og hele lørdag og søndag til kl. 17.00, evt utover det etter avtale.

Pris lørdag eller søndag: kr 1600.

Depositum: 20% av leigesummen som blir fakturert ved inngåelse av leigeavtale og blir ikke refundert ved evt avbestilling.

Hele dager på hverdager

Pris: Kr 1400.

Timeleie

Under 10 timer i løpet av en høst- eller vår sesong:
Kr 350 per time.

Over 10 timer  i løpet av en høst- eller våresong:
Kr 300 per time

Depositum: 20% av leigesummen som blir fakturert ved inngåelse av leigeavtale og blir ikke refundert ved evt avbestilling.

Aktuelle leietakere

Alle som er på utkikk etter fine kurslokaler i sentrum av Bergen. Typiske aktiviteter kan være: yoga, meditasjon, dans, massasje, sang, tai chi, kroppstrening, karate etc.

Beskrivelse av kurslokalene

Strandgaten 201 – nær Nykirken på Nordnes
Plantegning av Yogaskolens lokaler
Omkledningsrom / butikk (18 kvm)

Garderobe med omkledningsrom, 2 toaletter og et minikjøkken.

Yogarommet er ca 44 m2

Et flott rom med furugolv, vinduer mot gaten, tilgang til 20 stk futon yogamadrasser, sticky-mats, ullpledd, diverse puter og et godt stereo-anlegg med mulighet for å bruke iPod / mobil.

Minikjøkken i garderoben

Her er det kjøleskap, en kokeplate, vannkoker og vask. Kjøkkenet er utstyrt til først og fremst å kunne lage kaffe og te.

Kontakt for leie:
Audhild Naustdal

Audhild Naustdal

Mobil: 95726168

Epost: audhild@stillhet.no