Leie av yogaskolens lokaler

Vi leier gjerne ut våre kurslokaler på Kulturhuset USF, Georgernes Verft 12.

Leie av kurslokalene

Kurslokalene består av et stort yogarom, omkledningsromtilgang og kjøkken i tillegg til 14 stoler og et par bord. Kafe Kippers ved sjøen i 1. etasje serverer glimrende mat og drikke alle dager fra kl 11 – 24. Parkering (mot betaling) på privat parkeringplass på husets sørside. Les mer om hvordan du finner frem til Yogaskolen i Bergen >>

Leien omfatter:

Det store yogarom – inkl bruk av omkledningsrom og kjøkken

Hvornår man kan leie

Det store yogarom er ledig i helgene (fredag, lørdag og søndag), noen dager på dagtid og hele hverdager i juni, juli og august.

Betingelser for leie

Lokalet må ikke brukes slik at det medfører skade på tregolv eller inventar. Det må ikke brukes sko eller lignende i yogarommet (kun strømpesokker eller bare føtter) eller bord/stoler som lager merker i golvet. Lokalet ryddes og rengjøres etter bruk. På grunn av andre leietakere i huset taes det også høvelig hensyn til deres aktivitet. Man kan forsyne seg gratis av rent, kaldt og renset Grander vann i omkledningsrommet. Annen mat og drikke må leietaker selv ta med, men forskjellig service, panner, gryter etc. i kjøkkenet kan selvfølgelig benyttes. Se i øvrig mer detaljerte ordens- og vaskeinstrukser på kjøkkenet.

Hva koster det
Helgeleie

Pris: Kr 2.800. Da disponerer leietaker det store yogarommet. Kjøkken og garderope disponeres i fellesskap med leietaker av det lille yogarommet.

Leietid: Fredag kveld, hele lørdag og hele søndag. Om man kun bruker rommet lørdag og søndag er prisen den samme.

Depositum: 20% av leigesummen som blir fakturert ved inngåelse av leigeavtale og blir ikke refundert ved evt avbestilling.

Timeleie

Under 10 timer i alt: Kr 350 per time.
Over 10 timer i alt: Kr 300 per time.

Leietid: Etter avtale.

Depositum: 20% av leigesummen som blir fakturert ved inngåelse av leigeavtale og blir ikke refundert ved evt avbestilling.

Aktuelle leietakere

Alle som er på utkikk etter fine kurslokaler i sentrum av Bergen. Typiske aktiviteter kan være: yoga, meditasjon, dans, massasje, sang, tai chi, kroppstrening, karate etc.

Beskrivelse av kurslokalene

Omkledningsrom / butikk (34 kvm)

Garderobe med to omkledningsrom, renset Grander vann, sofagruppe og fliser på golvet.

Det store yogarom (70 kvm)

Et stort flott rom med furugolv, vinduer mot sjøen, takvinduer, tilgang til 20 stk futon yogamadrasser, sticky-mats, ullpledd, diverse puter og et godt stereo-anlegg med mulighet for å bruke iPod.

Kjøkken / bad (23 kvm)

Te-kjøkken, evt. privat rom for kurslederen, med mulighet for å lage te / kaffe (som man selv må medbringe). Badet med dusj kan bare nyttes av kurslederen.

Kontakt for leie:
Audhild Naustdal

Audhild Naustdal

Mobil: 95726168

Epost: audhild@stillhet.no