Medlemskap i yogaskolen

Medlemskap

Nå kan du tegne medlemskap hos Skandinavisk Yoga og Meditasjonskole. Vi har følgende retningslinjer:

Medlemskapet varer i 1 år

 1. Du betaler med kredittkort.
 2. Du binder deg for 1 år og betaler enten hele beløpet på engang – eller du kan velge å betale beløpet over 2 ganger (kr 3.600 per gang), 4 ganger (kr 1.800 per gang), 6 ganger (kr 1.200 per gang) eller 12 ganger (kr 600 per gang).
 3. Du kan gå ubegrenset på alle yoga og meditasjonskurs i hele periode med disse fordeler og visse begrensninger:

Fordeler:

 1. Medlemskapet gjelder alle ordinære, ukentlige yogakurs på Yogaskolen i Bergen og på Ask kurssenter. Om du f.eks. går ukentlig på kurs på Ask kurssenter er du også velkommen til å komme på våre ordinære kurs i Bergen – og visa versa.
 2. Vi tilbyr deg en fast plass på et spesifikt kurs en gang i uken. Du melder oss per SMS eller epost hvilket kurs du foretrekker å gå fast på. Ta en titt på kursoversikten. I tillegg kan du gå på alle andre kurs det er plass på (i forhold til begrensningene nevnt under) og melde per SMS at du kommer.
 3. Du får 20% rabatt på alle søndags drop-in på Ask kurssenter og eventuelle drop-in i Bergen.
 4. Du får 20% rabatt på alle retreat på Ask kurssenter (helge-, Påske-, Pinse- og sommer retreat).
 5. Du får automatisk tilgang til følgende video kurs: Grunnkurs i klassisk yoga, Pust og avspenning, Fortsetterkurs i klassisk yoga og Egoscue – funksjonell trening. For å se disse kursene må du være logget inn på vår nettside.

Begrensninger:

 1. Hvis du ikke har gått på noen av våre yoga og meditasjonskurs tidligere må du følge et grunnkurs minimum 6 ganger (eller flere grunnkurs :-)) før du kan droppe inn på noen av fortsetterkursene!
 2. Kurset i Chakra – esoterisk yoga, er også omfattet av medlemskapet med visse begrensninger: Hvis du har gått kurset tidligere er det inkludert i ditt medlemskap og du kan droppe inn her. Hvis ikke du har gått på kurset tidligere kan du velge å følge kurset (alle ganger) fra oppstart i august. Hvis det ikke er mulig kan du ikke komme på kurset.
 3. Meditasjonskursene i Indre Stillhet eller Energiens kilde og kurset Pust og avspenning er også tilgjengelige for drop-in hvis du har gått de tidligere eller som ny kan du velge å følge kurset fra oppstart.
 4. Vår undervisning på Yogaskolen i Bergen og Ask kurssenter har følgende sesonger hvor medlemskapet gir fri adgang til kurs:
  1. Januar til april – 11-12 uker
  2. April til mai – 4 eller 6 uker
  3. August til november – 12 uker
  4. Utover dette setter vi kanskje opp drop-in i juni og desember som du også er velkommen på med 20% rabatt.
 5. Halve juni, hele juli og halve august er det feriekurs / retreat på Ask kurssenter. Det er derfor ikke ordinære yoga og meditasjonskurs i Bergen.

Se detaljert informasjon om hvor vi holder til og hvordan du kommer til oss:

Nyhetsbrev

Få nyheter fra Yogaskolen i Bergen og Ask kurssenter direkte i din innboks

Angi hvem du ønsker nyhetsbrev fra:

Kontakt:

Strandgaten 201
5004 Bergen
bergen@stillhet.no
+47 56 15 15 00