Medlemskap

Medlemskap

Nå kan du tegne medlemskap hos Skandinavisk Yoga og Meditasjonskole. Når du er medlem kan du gå ubegrenset på de fleste kurs i yoga og meditasjon etter følgende retningslinjer:

Medlemskapet varer i 1/2 år

 1. Du kan betale med Vipps, kredittkort eller Paypal.
 2. Du binder deg for 1/2 år og betaler kr 3.000 som en engangsbetaling. Hvis du hellere vil ha en faktura tilsendt på kr 3.000 ta kontakt på epost bergen@stillhet.no. Du kan da velge å betale beløpet over flere innbetalinger inntil fakturaen er betalt i sin helhet. I tilfelle husk å benytte samme KID nummer ved hver innbetaling.
 3. Du kan gå ubegrenset på alle yoga og meditasjonskurs i den valgte periode med disse fordeler og visse begrensninger:

Fordeler:

 1. Medlemsskapet gjelder alle ordinære, ukentlige yogakurs på Yogaskolen i Bergen og på Ask kurssenter. Om du f.eks. går ukentlig på kurs på Ask kurssenter er du også velkommen til å komme på våre ordinære kurs i Bergen – og visa versa.
 2. Du kan gå så ofte du har lyst, men gjerne ta en titt på kursoversikten før du kommer.
 3. Du får 20% rabatt på alle søndags drop-in på Ask kurssenter
 4. Du får 20% rabatt på alle retreat på Ask kurssenter (helge-, Påske-, Pinse- og sommer retreat).

Begrensninger:

 1. Hvis du ikke har gått på noen av våre yoga og meditasjonskurs tidligere må du følge et grunnkurs minimum 6 ganger (eller flere grunnkurs :-)) før du kan droppe inn på noen av fortsetterkursene!
 2. Kurset i Chakra – esoterisk yoga, torsdager kl 19-21.15 er også omfattet av medlemskapet med visse begrensninger: Hvis du har gått kurset tidligere er det inkludert i ditt medlemskap og du kan droppe inn her. Hvis ikke du har gått på kurset tidligere kan du velge å følge kurset (alle ganger) fra oppstart i august. Hvis det ikke er mulig kan du ikke komme på kurset.
 3. Meditasjonskursene i Indre Stillhet eller Energiens kilde er også tilgjengelige for drop-in hvis du har gått de tidligere eller som ny kan du velge å følge kurset fra oppstart.
 4. Vår undervisning på Yogaskolen i Bergen og Ask kurssenter har følgende sesonger hvor medlemskapet gir fri adgang til kurs:
  1. Januar til april – 12 uker
  2. April til mai – 4 eller 6 uker
  3. August til november – 12 uker
  4. Utover dette setter vi kanskje opp drop-in i juni og desember som du også er velkommen på.
 5. Halve juni, hele juli og halve august er det feriekurs / retreat på Ask kurssenter. Det er derfor ikke ordinære yoga og meditasjonskurs i Bergen.

yogaskolen i Bergen

Yogaskolen i Bergen, Strandgaten 201, 5004 Bergen. Parkering i Klostergarasjen.

Se detaljert informasjon om hvor vi holder til og hvordan du kommer til oss:

Kontakt:

Strandgaten 201
5004 Bergen
bergen@stillhet.no
+47 56 15 15 00