Ashram – priser for overnatting / leie

Vi har 1 hytte, 1 leilighet og diverse rom / småhus på Ask kurssenter. Tømmerhytten har 3 senger, kjøkken, toalett og dusj. Leiligheten Sjøutsikten har et dobbeltrom, et enkeltrom, dagligstue med sovesofa, kjøkken, toalett og dusj. I hovedhuset (Tømmerhuset) er det tre rom tilgjengelig med felles kjøkken, spisestue, toalett og dusj + muligheten til å bo / sove i Naustet.

Barn (opp t.o.m. 13 år) kan være med til halv pris. Laken, dyne- og putetrekk og håndkle kan leies for kr 112, men ta gjerne med ditt eget.

Vi har satt opp 2 priskategorier: Ashram / Utleie

Ashram prisen forutsetter: Tidligere deltakelse på minst et Retreat på Ask kurssenter. Daglig deltakelse i ashrammen med egen yoga og meditasjonspraksis og minst 2 timers karma yoga.

Utleie prisen gjelder: Hvis du ikke har vært på Retreat på Ask kurssenter og/eller hvis du ønsker å bo her uten å gjøre yoga, meditasjon og karmayoga.

Du kan bare leie Tømmerhytten og leiligheten Sjøutsikten gjennom Airbnb – og minst 3-5 dagers minimum leie:

Leie Tømmerhytten   Leie Sjøutsiken leilighet

 

DØGNPRIS

 

Ashram prisUtleie pris
I tømmerhuset (per person)NOK 350NOK 450
HELGEPRISER (fra fredag – mandag)Ashram prisUtleie pris
I tømmerhuset (per person)NOK 900NOK 1200
UKEPRIS (7 days)Ashram prisUtleie pris
I tømmerhuset (per person)NOK 2100NOK 2800,-
MÅNEDSPRISAshram prisUtleie pris
I tømmerhuset (per person)*NOK 2600NOK 4200

* Hvis du bor her lengre enn en måned må du kanskje dele rommet ditt med andre når vi har retreat / kurser. Det påvirker ikke prisen.

Matpriser per person

Når det bor flere personer i Ashramen lager vi god og velsmakende vegetarmat og har felles lunsj ved 14-tiden – ellers lager du din egen mat. Kjøkken og spisestue er i Tømmerhuset. Hvis du er den eneste som bor i Ashramen lager du din egen mat.

Alle deltar på skift med tilberedning av maten og er med på å holde stedets fellesareal – ute såvel som inne – rent og i orden.

MATPRISER 
Lunsj per dagNOK 120,-

Ta kontakt hvis du har lyst å være her i en kortere eller lengre periode og arbeide med deg selv.

Les mer om ashrammen og vårt daglige program for ditt arbeide med deg selv og se vårt fotogalleri med flere bilder fra kurssenteret.

Last ned informasjonen om Ashrammen på Ask kurssenter som et pdf-dokument.

Yantra