Dagsleie av Ask kurssenter

Map of Ask Retreat Centre

Trykk på bildet for å se en stor utgave av kartet over Ask kurssenter

Vi leier gjerne ut undervisningslokalet og badstuen på Ask kurssenter på dagsbasis.

Dagsleie – Ask kurssenter

Yogarommet (under tømmerhuset) er ca. 50 kvm. Det har egen inngang og garderobe med toalett. Yogarommet har furugulv (med vannbasert gulvvarme), tykke yogamatter, bolstere, ullpledd, stickymatter, meditasjonsputer og noen meditasjons krakker. I tillegg er det et godt hi-fi anlegg med oppsett for å bruke mobil/datamaskin og et hjemmekino 7.1 system med projektor og 120” storskjerm. Det er også stoler og et par bord tilgjengelig om ønskelig. Det er plass til 14-16 personer.

Badstuen under Pyramiden vil være tilgjengelig under oppholdet. Her er det to dusjer og et toalett. I tillegg er det et hvilerom / lounge foran badstuen med tilgang på te og kaffe. Badstuen er bare på de 1-2 timene den er i bruk og ikke hele dagen. Tidspunkt for bruk av badstuen er derfor noen som blir avtalt i forbindelse med inngåelse av avtale om dagleie.

Parkering – det er tre/fire parkeringsplasser ved Ask kurssenter (Floridavegen 81) og et par til ved Floridavegen 79 (se kart over kurssenteret). Hvis dere kommer i flere biler anbefaler vi å sette noen av bilene igjen ved den gamle butikken på Ask, samle dere i færre biler og kjøre ned til Ask kurssenter. Les mer om hvordan du kommer til Ask kurssenter >>

Måltider Ta selv med evt. mat som kan spises / nytes i hvilerommet / loungen foran badstuen hvor det også er vannkoker, te og kaffe. Når været er fint kan måltidene nytes ute i hagen eller nede ved sjøen. Mat og drikke må ikke taes med inn i yogarommet, kun vannflasker. Onsdag, torsdag og fredag og siste helg hver måned, mellom kl 12-16 er det også mulig å spise lunsj på Bakstehuset på Ask – ca 2 km fra kurssenteret. Bestill på forhånd.

Når man kan leie

Ta kontakt med Bjarke for en oversikt over ledige datoer.

Betingelser for leie

Lokalene må ikke brukes slik at det medfører skade på tregolv eller inventar. Det må ikke brukes sko eller lignende i yogarommet (kun sokker eller bare føtter). Mat og drikke må ikke taes med inn i yogarommet, kun vannflasker. Både yogarom, garderober og loungen foran badstuen ryddes og rengjøres etter bruk.  Se mer detaljerte ordens- og vaskeinstrukser på oppslagstavlen.

Hva koster det
Hele dagen

Pris: Kr 1.600. Da disponerer leietaker Yogarommet mellom kl 10.00 og kl 20.00, evt utover det etter avtale. Leien inkl. bruk av badstuen 2 timer – tidspunktet avtales nærmere.

Timeleie

Pris: Kr 350 per time. Da disponerer leietaker kun Yogarommet med tilhørende garderobe og toalett. Leie av badstuen i pyramiden kan bestilles på denne siden >>.

Aktuelle leietakere

Alle som er på utkikk etter et fint undervisningsmiljø på landet ved sjøen. Typiske aktiviteter kan være: yoga, meditasjon, dans, sang, tai chi, foredrag etc.

Beskrivelse av lokalene

Yogarommet

Yogarommet (under tømmerhuset) er ca. 50 kvm. Det plass til ca 14 ved alle former for aktivitet + læreren. Garderobe og et toalett. Yogarommet har furugulv med vannbasert gulvvarme, futon yogamadrasser, (sticky-mats tilgjengelig), ullpledd, meditasjonsputer og godt hi-fi anlegg med oppsett for å bruke mobil/datamaskin. I yogarommet er det også et hjemmekino 7.1 system med projektor og 120” storskjerm.

Badstue

Badstuen i pyramiden vil være tilgjengelig under oppholdet. Her er det to dusjer og et toalett. I tillegg er det et hvilerom / lounge foran badstuen med tilgang på tee og kaffe. Badstuen er bare på når den i bruk og ikke hele dagen. Bruk av badstuen er derfor noen som blir avtalt med leietaker.