Utleie av Ask kurssenter

Map of Ask Retreat Centre

Trykk på bildet for å se en stor utgave av kartet over Ask kurssenter

Som det sees på våre sider kjører vi mange forskjellige retretter, men i hovedsak innen yoga og meditasjon. Hvis du og / eller din bedrift / organisasjon er på jakt etter fasiliteter som Ask kurssenter tilbyr er det mulig å leie stedet. Senteret har soveplasser til ca 14 personer. Nederst på denne siden ser du en oversikt over hvilke dager / datoer som er tilgjengelige.

Ask kurssenter ligger ved sjøen på østsiden av Askøy, 20 km nord for Bergen. Den består av følgende hus / hytter:

Tømmerhuset

Tømmerhuset er kurssenterets hovedhus. Den er oppført i håndlaft i 1994 og inneholder: Moderne kjøkken med gasskomfyr og 2 store kjøleskap, koselig daglig- og spisestue med peis, stor sørvendt terrasse for spising ute om sommeren, toalett og bad og 3 soverom med henholdsvis 2, 2 og 1 seng.

Yogarommet

Yogarommet (under tømmerhuset) er ca. 50 kvm. Det plass til ca 16 ved alle former for aktivitet + læreren. Garderobe og et toalett.Både Yogarommet og Pyramiden har furugulv (med vannbasert gulvvarme), futon yogamadrasser, (sticky-mats tilgjengelig), ullpledd, meditasjonsputer og godt hi-fi anlegg med oppsett for å bruke iPod. I det store yogarommet er det også et hjemmekino 7.1 system med projektor og 120” storskjerm.

Pyramiden

Pyramiden er ca 36 kvm med skrå vegger. Det er plass til maksimum 14 ved sittende/liggende aktivitet / 9 ved yoga og lignende + læreren. Badstue, garderobe, toalett og to dusjer i underetasjen.

Badstue

Badstue under Pyramiden vil være tilgjengelig under kurset. Her er det også to dusjer og et toalett.

Tømmerhytten

Tømmerhytten (ved sjøen) har plass til 1 på hems + 2 i stue = 3 personer. Tørrklosett og dusj. Minikjøkken med komfyr og kjøleskap.

Naustet

Naustet (ved sjøen) har plass til 2 personer men brukes også som enerom. Toalett og dusj.

Alkoven

Alkoven har plass til 1 + 2 = 3 personer. 2-sengs rommet kan også brukes som et enkelt rom. Vask på begge rommene. Tørrklosett og ikke dusj.

Leiligheten «Sjøutsikten»

Leiligheten «Sjøutsikten» er en hel ny leilighet på ca 50 kvm som ligger rett over kurssentret med egen hage og terrase med utsikt over byfjorden. Det er en 2-roms leilighet med kjøkken, to soverom (et enkelt- og et dobbeltrom), toalett / bad, stue med TV (Netflix, HBO mm) og Wi-fi. I stuen er det også en sovesofa slik at det er 3 soveplasser i alt. Leiligheten blir leid ut gjennom airbnb og trip adviser og er ikke alltid tilgjengelig ved leie av kurssenteret. Den bør bestilles i god tid. Pris per person per døgn kr. 600,-.

Kalender 2017

Oversikt over tilgjengelige dager for leie er markert med grønt.

 

MTOTFLS
Loading...
<< Previous | Next >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 

Til hver seng er det dyne og pute, men deltakeren bringer selv sengetøy (laken, dyne- og putetrekk) og håndkle. Det kan evt. leies for kr 100 per sett.

PRISER:

1. Leie av Ask kurssenter: Det koster kr 450 (kr 600 i leiligheten) per deltaker per dag og dere betaler per påbegynt døgn. Deltakere blir innlosjert i enerom (to stk), dobbeltrom eller i 3-sengsrom. Dette dekker også overnatting for en instruktør når det er mer enn 6 deltaker og to instruktører når det er over 10 deltakere. Hvis det er flere ansatte, må dere betale overnatting for dem. Dere betaler for minimum seks -6- personer og dere betaler for alle som deltar på kurset om de overnatter eller ikke.

2. Matlaging: Maten må være vegetarisk. Dere kan enten ordne all matlaging selv da det er en god dagligvarebutikk (Spar) 1 km fra Ask kurssenter eller vi kan leie en god kokk som kan tilberede deilig økologisk vegetarisk mat til frokost, lunsj og middag.

Dette gir dere to prisalternativer:

a) Hvis 2-3 av elevene hjelper kokken på kjøkkenet én -1- time hver dag før lunsj og elevene gjør rent og tar oppvasken etter hvert måltid, koster det dere NOK 500 per person per dag.

b) Hvis vi trenger å ansette en assistent til å gjøre det (og hjelpe kokken i tillegg) vil det koste dere NOK 200 ekstra per person per dag, totalt NOK 700 per person per dag. Kursholdere / medarbeidere må også betale for maten.

3. Avfall: Vi har omfattende resirkuleringspraksis / kompostering som dere også må følge.

4. Rengjøring: Gjennom oppholdet er dere selv ansvarlige for å holde yogarom, pyramide, badstue, spisesal, kjøkken, andre felles rom og de enkelte soverommene rene og ryddige. På slutten av oppholdet kan dere få en liste etter hvis alle gjør rent sine egne rom og fellesareal.

Hvis vi må rengjøre kurssenteret etter dere er prisen NOK 1.500.

Les mer om praktiske informasjoner >>

Les mer om å komme fram >>

Det er ingen arrangert transport fra flyplassen. Taxi fra flyplassen koster ca NOK 6-700.

Reservasjon / depositum

Ved reservasjon betaler dere et depositum på kr. 1.000 per dag for perioden dere ønsker å leie. Depositumet blir trukket fra  sluttsummen, men vil ikke bli betalt tilbake om dere avbestiller kurset.

Vi anbefaler 3 retreat typer:

  1. Helge retreat: (fra fredag kl 18 til søndag kl 17). Depositum: kr. 2.000.
  2. 5-dagers Retreat: (fra tirsdag kl 18 til søndag kl 13). Depositum: kr. 5.000.
  3. 10-dagers Retreat: (fra onsdag kl 18 til lørdag kl 13). Depositum: kr. 10.000.

På Ask kurssenter har vi mange forskjellige typer retreats – mest yoga og meditasjon – men også Zen-meditasjon, Mindfulness Retreats, Kreativ maling retreat og Skuespill retreat har vært gjennomført med gode tilbakemeldinger.

 

Introduksjon til yoga, dybdeavspenning og meditasjon inkludert

Vi som driver Ask kurssenter har mange års erfaring med undervisning i klassisk yoga, dybdeavspenning og meditasjon. En av oss underviser dere gjerne en eller flere ganger i enten et yogaprogram, 1-2 timer (inkludert fysiske øvelser, pusteteknikker og dybdeavspenning) eller en dybdeavspenning / meditasjon, 30 min. Det kostet NOK 1.000 per time. Hvis ønskelig gir vi gjerne en halv times gratis introduksjon til yoga.