Tømmerhytta ved sjøen

Tømmerhytta legger idylisk ved sjøen med utsikt mot Bergen

Hagen foran tømmerhytta

I hagen er det disse og bålplass

Terrasen foran tømmerhytta

Privat terrasse med utepeis

Stuen i tømmerhytta

Stuen i tømmerhytta med sovesofa

Sovesofaen i tømmerhytta

Sovesofaen

Hemsen i tømmerhytta

Hemsen i tømmerhytta med stor dobbeltmadrass

Kjøkkenet i tømmerhytta

Moderne kjøkken med 2 kokeplater, kjøleskap, vask og oppvaskmaskin.

Gåtur mot Dronninga

Flott gåtur til «Dronninga», et 200 meter høy utsiktspunkt ca 2 km fra tømmerhytta.

På Dronninga - 200 moh

På «Dronninga» med utsikt i alle retninger

I kano på sjøen

Når det er fint vær ta en tur i kanoen!

Leie av Tømmerhytta ved sjøen

Dette er et sted for deg som vil slappe av, nyte naturen og stillheten, bade og eventuell ha din egen yoga og meditasjonspraksis.

  1. Vi leier kun ut minimum fem dager og lengre.
  2. Hytten er laget for 1-2 personer – eventuelle barn under 16 år er velkomne uten ekstra kostnader.
  3. Ved leie mer enn 6 dager får du 20% rabatt på hele beløpet.
  4. Ved leie mer enn 13 dager får du 30% rabatt på hele beløpet.
  5. Ved leie mer enn 20 dager får du 50% rabatt på hele beløpet.
  6. Du betaler et depositum på 20% av total leie (som ikke blir refundert ved eventuell avbestilling). Restbeløpet betales ved ankomst.

Aktiviteter

Her kan du nyte stillheten, gjøre yoga og meditasjon i yogarommet i Pyramiden, bruke badstuenbade i fjorden, ta en tur med kanoen (hvis været tillater det), fiske og gå tur i det fine området i nærheten av Ask.

Hytta

Tømmerhytta ble bygget i 1990. Det er en hems med en stor madrass med god plass til to personer. Det er ikke mulig å stå på hemsen, men ok å sitte oppe. Trappen til hemsen er bratt. Sofaen i sittegruppen kan veldig enkelt endres til dobbeltseng. Det er et nytt, men lite kjøkken med kjøleskap, stekeovn med mikrobølgefunksjon, to kokeplater til matlaging, kaffemaskin og vannkoker.

Badet ble renovert i desember 2017, med gulvvarme, dusj og toalett.  Utenfor er det en privat terrasse med tak, og du er også velkommen til å bruke hagen. Som gjest har du tilgang til Pyramiden – 30 meter fra hytta – med toalett, dusj og badstue. Du kan bruke badstuen en gang gratis og etter den første gangen koster det kr 100 per gang.

I tillegg er det WIFI med rask fiberoppkopling – men det er ikke TV.

Hvor mange kan bo i hytta?

Vi anbefaler opp til to personer i tømmerhytta, men tre personer kan også bo her – som en familie med et lite barn. I tilfelle mer enn to, er det også mulig å leie en annen hytte i tillegg eller en mer moderne leilighet, «Sjøutsikten».

Hva inkludere leien?

Leien inkluderer sengetøy og håndklær. Det er grunnleggende ting på kjøkkenet som kaffe, te, salt, pepper, sukker og ofte litt annen tørr mat som er igjen etter andre gjester. Også oppvaskmiddel.

Det er en 10-minutters spasertur til den lokale Spar-butikken.

Hvor finner du Tømmerhytta?

Tømmerhytta er en del Ask kurssenter som ligger på Ask, ca 9 km nord for Kleppestø på østsiden av Askøy, 2 mil nord for Bergen. Se veiledning på denne siden for å finne frem >>

Kalender 2020

Oversikt over tilgjengelige dager for leie er markert med grønt.

 

MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Yogarom i Pyramiden

Pyramiden er ca 36 kvm med skrå vegger og bygget eksakt som en mindre utgave av den store Keops Pyramiden i Giza i Egypt. Her er futon yogamatter og et musikk anlegg slik at du kan lytte til instruksjoner i avspenning og meditasjon.

Badstue

Som gjest har du tilgang til Pyramiden – 30 meter fra hytta – med toalett, dusj og badstue. Du kan bruke badstuen en gang gratis og etter den første gangen koster det kr 100 per gang.

Gåtur til Dronninga

Dronninga er den høyeste bakketoppen nær Ask – ca. 2 km fra Ask kurssenter. På toppen er det flott utsikt mot Øygarden og nordsjøen. En lett og flott gåtur i skogen mellom små vann og idylliske rasteplasser.