Grunnkurs klassisk yoga

Lesson description

Introduksjon til klassisk yoga med fysiske stillinger, pusteteknikk og avspenning. Det er mange forskjellige former for yoga i dag. Vår yoga kalles for Klassisk yoga. En av de største forskjellene er at vår undervisning er kursbasert og ikke bygger på at man bare dropper inn når man har tid og mulighet. Undervisningen er strukturert som et forløp der du vil oppleve en utvikling i løpet av kurset. Hvert yoga program har en effekt i seg selv og forbereder også for neste leksjon.

Grunnkurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Kurset begynner med lett og rolig yoga.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 12 timer

Månehilsning og Pratyahara (avslappet konfrontasjon) - Yoga grunnkurs - 5. gang

Savasana 5 minutter, <strong>Hilsing til månen</strong> (Chandra namaskara) - en variasjon av Soløvelsen med 2 tilleggstillinger, <strong>TEMA: Pratyahara</strong> (avslappet konfrontasjon - tilbaketrekking av sansene): Gjennom oppmerksomhet og aksept av situasjonen her og nå utløses den avspente tilstanden. Vi tester dette gjennom et kort program av mer meditative yogastillinger hvor du avslappet kjenner på spenninger og smerte. Videre <strong>innlæring av pusteteknikken Blåsebelgen</strong> (Bhastrika pranayama) og tilsist instruksjon i en variasjon av Indre stillhet meditasjonen - <strong>Det Indre rommet.</strong> Også denne teknikken kan ses på som en pratyahara basert teknikk. <span style="color: #999999;"><strong>Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 1 time og 30 minutter.</strong></span>

  • 01:30:04
  • 0%
Savasana 5 minutter, Hilsing til månen (Chandra namaskara) - en variasjon av Soløvelsen med 2 tilleggstillinger, TEMA: Pratyahara (avslappet konfrontasjon - tilbaketrekking av sansene): Gjennom oppmerksomhet og aksept av situasjonen her og nå utløses den avspente tilstanden. Vi tester dette gjennom et kort program av mer meditative yogastillinger hvor du avslappet kjenner på spenninger og smerte. Videre innlæring av pusteteknikken Blåsebelgen (Bhastrika pranayama) og tilsist instruksjon i en variasjon av Indre stillhet meditasjonen - Det Indre rommet. Også denne teknikken kan ses på som en pratyahara basert teknikk.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 1 time og 30 minutter.