Grunnkurs klassisk yoga

Lesson description

Introduksjon til klassisk yoga med fysiske stillinger, pusteteknikk og avspenning. Det er mange forskjellige former for yoga i dag. Vår yoga kalles for Klassisk yoga. En av de største forskjellene er at vår undervisning er kursbasert og ikke bygger på at man bare dropper inn når man har tid og mulighet. Undervisningen er strukturert som et forløp der du vil oppleve en utvikling i løpet av kurset. Hvert yoga program har en effekt i seg selv og forbereder også for neste leksjon.

Grunnkurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Kurset begynner med lett og rolig yoga.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 12 timer

Intro til det klassiske programmet - del 2 - Yoga grunnkurs - 8. gang

<a href="https://www.stillhet.no/wp-content/uploads/sites/3/2020/03/nadishodan.pdf"><img class="imgborder wp-image-230420" src="https://www.stillhet.no/wp-content/uploads/sites/3/2020/03/nadishodan-212x300.jpg" alt="Nadi shodana" width="150" height="212" /></a> Last ned PDF. Trykk på bildet! Undervisningen starter med en <strong>introdukjon til Energiens kilde meditasjon</strong> basert på Ujjayi pranayama. Etterpå følger <strong>introduksjon til andre delen av det klassiske programmet:</strong> Ryggstrekket og Bugstrekket, Halv ryggradsvridning, Kobra, Gresshoppa, Buen og Yoga mudra. Buglåsen gjentaes og brukes i forbindelse med <strong>Agnisara</strong> (Ilden næres - en renseteknikk for mage- og tarmområde - <strong>en skikkelig energi-booster</strong>). Pusteteknikkene Rensning av forhjernen (Kapalabhati) og Blåsebelgen (Bhastrika) brukes som en oppvarming for Vekselpusten (Nadi shodana). Klassen avsluttes med en kort avspenning (Savasana - Dødsstille). <strong>Last ned PDF'en (til venstre) ved å trykke på bildet.</strong> Dokumentet gir et godt overblikk over Vekselpusten og hvordan du lettest kan jobbe videre med denne perlen av en pusteteknikk. <span style="color: #999999;"><strong>Instruksjon:</strong> Bjarke | <strong>Elev:</strong> Sol | <strong>Varighet:</strong> 1 time og 32 minutter.</span>

  • 01:31:50
  • 0%
Nadi shodana

Last ned PDF. Trykk på bildet!Undervisningen starter med en introdukjon til Energiens kilde meditasjon basert på Ujjayi pranayama. Etterpå følger introduksjon til andre delen av det klassiske programmet: Ryggstrekket og Bugstrekket, Halv ryggradsvridning, Kobra, Gresshoppa, Buen og Yoga mudra. Buglåsen gjentaes og brukes i forbindelse med Agnisara (Ilden næres - en renseteknikk for mage- og tarmområde - en skikkelig energi-booster). Pusteteknikkene Rensning av forhjernen (Kapalabhati) og Blåsebelgen (Bhastrika) brukes som en oppvarming for Vekselpusten (Nadi shodana). Klassen avsluttes med en kort avspenning (Savasana - Dødsstille).

Last ned PDF'en (til venstre) ved å trykke på bildet. Dokumentet gir et godt overblikk over Vekselpusten og hvordan du lettest kan jobbe videre med denne perlen av en pusteteknikk.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 1 time og 32 minutter.