Indre stillhet meditasjon

Lesson description

Indre stillhet (Antar Mauna) er en oppmerksomhetsbasert meditasjonsteknikk i 7 trinn. Du lærer meditasjonen gradvis. Første gang på kurset lærer du første trinn i meditasjonen. Neste gang gjentar du første trinn i tillegg til at du lærer andre trinn. Slik fortsetter det utover kurset inntil du har lært hele meditasjonsteknikken. La det gå 3-7 dager mellom hver gang du følger et nytt videoforløp og lærer et nytt trinn. Mellom disse jobber du selvstendig med meditasjonen. Gjerne sett av 15-20 minutter daglig før frokost eller kveldsmaten. Som nybegynner vil du legge mest vekt på de første trinnene, og senere vil de siste delene av Indre Stillhet få mer vekt. - I tillegg til meditasjon jobber vi også med avspenning - både korte avspenningsforløp på 5-10 minutter og lengre avspenninger som dybdeavspenningen Yoga nidra. Evnen til å kunne slappe av er helt grunnleggende for å kunne gå dypt i meditasjonen.

Instruksjon: Bjarke | Varighet: 6 timer

Indre stillhet meditasjon - 4. gang

<strong>Savasana</strong> i 5 minutter. Deretter et <strong>foredrag om Pratyahara og Sankalpa</strong> - aksept / hengivelse og vilje / beslutning. Så følger <strong>Yoga nidra avspenning med beslutningen og chakra fordypelse</strong>. Etterpå <strong>Indre stillhet meditasjon</strong> trinn 1, 2, 3 og introduksjon til trinn 4. Timen avsluttes med en snakk om høydepunktsopplevelser i meditasjon: <strong>Følg instruksjonene - ikke minnene! </strong> <span style="color: #999999;"><strong>Instruksjon: Bjarke | Varighet: 1 time og 10 minutter</strong></span>

  • 01:08:32
  • 0%
Savasana i 5 minutter. Deretter et foredrag om Pratyahara og Sankalpa - aksept / hengivelse og vilje / beslutning. Så følger Yoga nidra avspenning med beslutningen og chakra fordypelse. Etterpå Indre stillhet meditasjon trinn 1, 2, 3 og introduksjon til trinn 4. Timen avsluttes med en snakk om høydepunktsopplevelser i meditasjon: Følg instruksjonene - ikke minnene!

Instruksjon: Bjarke | Varighet: 1 time og 10 minutter