Indre stillhet meditasjon

Lesson description

Indre stillhet (Antar Mauna) er en oppmerksomhetsbasert meditasjonsteknikk i 7 trinn. Du lærer meditasjonen gradvis. Første gang på kurset lærer du første trinn i meditasjonen. Neste gang gjentar du første trinn i tillegg til at du lærer andre trinn. Slik fortsetter det utover kurset inntil du har lært hele meditasjonsteknikken. La det gå 3-7 dager mellom hver gang du følger et nytt videoforløp og lærer et nytt trinn. Mellom disse jobber du selvstendig med meditasjonen. Gjerne sett av 15-20 minutter daglig før frokost eller kveldsmaten. Som nybegynner vil du legge mest vekt på de første trinnene, og senere vil de siste delene av Indre Stillhet få mer vekt. - I tillegg til meditasjon jobber vi også med avspenning - både korte avspenningsforløp på 5-10 minutter og lengre avspenninger som dybdeavspenningen Yoga nidra. Evnen til å kunne slappe av er helt grunnleggende for å kunne gå dypt i meditasjonen.

Instruksjon: Bjarke | Varighet: 6 timer

Indre stillhet meditasjon - 6. gang

  • 55:28
  • 0%
Antar Mauna meditasjonFørst selvstendig Savasana i 10 minutter. Etterpå et kort foredrag om meditasjonen det Indre rommet og etterpå om strukturen i Indre stillhet meditasjon. Hvordan du gjennom de forskjellige trinnene i meditasjonen føres inn i en tilstand av væren hvor du hviler mer i deg selv. Klassen avsluttes med instruksjon i hele Indre stillhet meditasjonen i 7 trinn.

Last ned PDF'en (til venstre) ved å trykke på bildet. Dokumentet gir et godt overblikk over både Indre stillhet meditasjon og det Indre rommet.

Instruksjon: Bjarke | Varighet: 55 minutter