Introduksjon til klassisk yoga

Lesson description

Prøvetimen under er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. Prøvetimen varer ca 1 time og 25 minutter.

Når du har vært gjennom prøvetimen et par ganger (og spesielt Hilsen til Solen) kan du fint gå videre med de 3 andre (kortere) yogaprogram på rundt en halvtime hver. Her undervises i Sol, jeg hilser deg og Hilsen til månen i tillegg til et par andre mer meditative stillinger.

God fornøyelse, Audhild og Bjarke

Introduksjon til Klassisk yoga

<strong>Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga</strong> med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. <ol> <li>Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.</li> <li>Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.</li> <li>Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.</li> <li>Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.</li> <li>Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.</li> </ol> <strong>Instruksjon:</strong> Bjarke | <strong>Elev:</strong> Sol | <strong>Varighet:</strong> ca. 1 time og 25 minutter

  • 01:23:15
  • 0%
Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset.

  1. Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.

  2. Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.

  3. Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.

  4. Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.

  5. Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.


Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: ca. 1 time og 25 minutter