Introduksjon til klassisk yoga

Lesson description

Prøvetimen under er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. Prøvetimen varer ca 1 time og 25 minutter.

Når du har vært gjennom prøvetimen et par ganger (og spesielt Hilsen til Solen) kan du fint gå videre med de 3 andre (kortere) yogaprogram på rundt en halvtime hver. Her undervises i Sol, jeg hilser deg og Hilsen til månen i tillegg til et par andre mer meditative stillinger.

God fornøyelse, Audhild og Bjarke

Neti - neseskylling med NoseBuddy

Neti (neseskylling) lindrer forkjølelse, betennelse i bi- og pannehuler, astma, høysnue og andre allergier. Saltvannet balanserer pH-verdien i slimhinnene, og <strong>styrker motstandskraften mot virus og bakterier.</strong> Mange leger har oppdaget hvilken uvurderlig metode neseskylling er, og anbefaler det til sine pasienter fremfor bruk av nesedråper og nesespray. Neseskylling stimulerer og avspenner området omkring øynene og pannen. Det kan lindre spenningshodepine og forbedre syns- og luktesans. Du kan kjøpe <a href="https://www.stillhet.no/produkt/yogis-nosebuddy/">NoseBuddy neseskyllingskanne</a> i vår nettbutikk.

  • 01:20
  • 0%
Neti (neseskylling) lindrer forkjølelse, betennelse i bi- og pannehuler, astma, høysnue og andre allergier. Saltvannet balanserer pH-verdien i slimhinnene, og styrker motstandskraften mot virus og bakterier. Mange leger har oppdaget hvilken uvurderlig metode neseskylling er, og anbefaler det til sine pasienter fremfor bruk av nesedråper og nesespray. Neseskylling stimulerer og avspenner området omkring øynene og pannen. Det kan lindre spenningshodepine og forbedre syns- og luktesans. Du kan kjøpe NoseBuddy neseskyllingskanne i vår nettbutikk.