Introduksjon til klassisk yoga

Lesson description

Prøvetimen under er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. Prøvetimen varer ca 1 time og 25 minutter.

Når du har vært gjennom prøvetimen et par ganger (og spesielt Hilsen til Solen) kan du fint gå videre med de 3 andre (kortere) yogaprogram på rundt en halvtime hver. Her undervises i Sol, jeg hilser deg og Hilsen til månen i tillegg til et par andre mer meditative stillinger.

God fornøyelse, Audhild og Bjarke

Soløvelsen

<strong>Sol, jeg hilser deg</strong> er et forløp av to omganger a 12 yogastillinger i en lang, glidende bevegelse eller som et forløp hvor du står stille en kort stund i hver stilling. Forløpet er satt sammen av fram- og bakoverbøyende stillinger. I noen stillinger gir du slipp på kroppen – i andre stillinger strekker du kroppen ut eller trener opp styrke.

  • 10:32
  • 0%
Sol, jeg hilser deg er et forløp av to omganger a 12 yogastillinger i en lang, glidende bevegelse eller som et forløp hvor du står stille en kort stund i hver stilling. Forløpet er satt sammen av fram- og bakoverbøyende stillinger. I noen stillinger gir du slipp på kroppen – i andre stillinger strekker du kroppen ut eller trener opp styrke.