Yogaferie i Andalucía – Spania

Yoga resort Molino del Rey

Molino del Rey - yogaretreat for den kresne

Vegetarbuffé på Molino del Rey

Saltvannsbasseng uten klor

Yogaferie i Andalucía – Spania

Vi har satt opp et 5-dagers kurs 11-17 oktober 2020 på Molino del Rey senteret

Molino del Rey er et familiedrevet yogasenter bygget på to gamle vannmølle-ruiner i naturreservatet Andalucia i Syd-Spania. Senteret har blitt kåret til en av de ti beste stedene i verden å ha yogaferie. En gren av elven «Rio Grande» springer ut ved inngangen til senteret og gir flotte bademuligheter mens en kjenner lukten fra fjellblomster. Både vår og høst har et stabilt varmt klima.

De vakre hulene finnes i hele området og gir stedet sin spesielle atmosfære. Noen av dem er en integrert del av senteret. I hulene finner du både fredfyllte meditasjonsrom og et saltvannsbasseng uten klor.

Ta en titt på den fine presentasjonsvideoen under:

Undervisningen

Bjarke og Audhild gir deg påfyll og inspirasjon gjennom 2-3 økter med undervisning i klassisk yoga og meditasjon: 2 timer om morgenen før frokostbufféen og 2 timer sist på ettermiddagen før kveldsbufféen. Noen av dagene vil vi ha noe mer opplegg slik som kveldsforedrag om pustetekniker, felles utflukt eller annet.

Morgenøkten består av dynamisk fysisk yoga, slik som Soløvelsen, styrkende øvelser, balanse og strekkstillinger i tillegg til pusteteknikkene Blåsebelgen og Vekselpusten. Økten avsluttes med Savasan, enkel avspenning / Yoga nidra dybdeavspenning og / eller Energiens kilde meditasjon.

Ettermiddagsøkten består av mer meditative stillinger og gode strekk som tøyer ut i tillegg til Vekselpusten. Økten avsluttes med Savasan, enkel avspenning og / eller meditasjonen Indre stillhet.

Hvem kan være med? Kurset er for alle med interesse for yoga og meditasjon – gjerne med et ønske om å lære mer. Du trenger ikke være spesielt smidig eller godt trent.

Senteret har et vakkert stort yogarom med alt vi trenger av yogautstyr. Rommet er hugget ut i fjellet med vinduer fra gulv til tak, utsikt tvers over dalen, og en dør som leder til stillheten i de naturlige hulene i fjellet bak.

Maten

Den  vegetariske bufféen som serveres to ganger om dagen er variert og smakfull. Frokostbufféen serveres kl. 10 i etterkant av morgenyogaen og består av kaffe / the, et utvalg frukter, mùsli, supergod havregrøt, egg fra egne høner servert på mange måter, brød, spanske oster, syltetøy mm. Kveldsbufféen serveres kl 18.30 i etterkant av ettermiddagsyogaen og har flere deilige retter og dessert. Midt på dagen er det satt fram mat som man har mulighet til å forsyne seg av selv, og det er tilgang til enkle snacks. Eventuell alkohol er ikke inkludert i prisen.

Losji

Du vil bo i et trivelig, fint dobbeltrom med bad sammen med en av samme kjønn. Enkeltrom kan bestilles mot et tillegg i prisen. Kongesuiten har dobbeltseng og passer best for et par eller venner som kjenner hverandre godt. Den har en vakker glass-veranda / vinterhage og sattelitt-tv / dvd. Alle rommene har sin egen spesielle atmosfære – se bildene over.

Fritid

Du kan tilbringe dagen slik du selv vil. Det er fine gåturer i naturreservatet rundt Molino del Rey, du kan utforske området og de nærliggende landsbyer som blant annet vakre Ronda og sjarmerende Alozaina. Du kan også benytte noen av senterets fasiliteter, som f.eks massasje, reiki, basseng eller badstue.

Om transport, ankomst og avgang

Fly til Malaga flyplass. Ca en times kjøretur fra flyplassen ligger Molino del Rey senteret. Det anbefales å leie bil, det er billigere enn å ta taxi og i tillegg har man da mulighet for å utforske området. Er man ute i god tid med å bestille flybillett og i tillegg deler bil med noen av de andre deltakerene kan transporutgiftene bli ca 2.000 NOK.

Ankomst: Søndag 11. oktober mellom kl 15-18 for innlosjering. Velkomst kl 18.15 ved Anthony og Lidiya med introduksjon til stedet, massasjemuligheter mm. Kveldsmat kl. 18.30. Yogakurset starter kl 20.30 med samling i yogarommet.

Avgang: Lørdag 17. oktober er det frokost kl 8 og avgang innen kl 10. Ingen undervisning denne dagen.

Påmelding

Bare klikk knappen for Hurtigvisning for direkte påmelding eller klikk bildet for å gå til en mer detaljert påmeldingsside. Vi tilbyr sikker betaling med Vipps, kredittkort eller PayPal.

Ved påmelding betales et depositum på kr. 2.000. Depositumet betales ikke tilbake ved eventuell avmelding. Restbeløpet faktureres 2 måneder før oppholdet. Ved påmelding under 2 måneder før kurset faktureres betaling nr. to når påmeldingen registreres. Ingen påmeldingsfrist, men vi anbefaler å være tidlig ute for å garantere deg plass. Maks 20 deltakere.

Priser inkluderer kost, losji og yogaundervisning.

Pris i dobbeltrom kr. 10.600* (2.000 kr i depositum betales ved påmelding, 2.700 kr faktureres 2 måneder før oppholdet sammen med 594 € som Molino del Rey skal ha for opphold og mat)

Pris i kongesuiten kr. 11.250* (2.000 kr i depositum betales ved påmelding, 2.700 kr faktureres 2 måneder før oppholdet sammen med 660 € som Molino del Rey skal ha for opphold og mat)Kongesuiten har dobbeltseng og passer best for et par eller venner som kjenner hverandre godt. Den har en vakker glass-veranda / vinterhage og sattelitt-tv / dvd. Skriv om dere ønsker suiten i kommentarfeltet/ og navnet på den du deler med.

Pris i enkeltrom kr. 12.860 * (2.000 kr i depositum betales ved påmelding, 3.000 kr faktureres 2 måneder før oppholdet sammen med 792 € som Molino del Rey skal ha for opphold og mat)Ved påmelding skriv enkeltrom i kommentarfeltet.

Prisen inkluderer ikke reise og transport. Massasje, behandlinger, ekstra drikke (som brus/vin) og badstue kommer også utenom.

(* Totalprisene er estimert ut i fra valutakurs pr. 1.8.2019 og totalprisen kan derfor avvike noe ved faktisk betaling.)

Meditasjonskursene

Yogaferie i Spania

Klikk på bildet for å laste ned PDF filen.

Molino del Rey Yoga Resort, Spania