Galleri - Ask kurssenter

Map of Ask Retreat Centre

Klikk på bildet for å se en større utgave av kartet over Ask kurssenter.

Ask kurssenter ligger på østsiden av Askøy nær bygden Ask, ca 2 mil nord for Bergen. Kurssenteret ligger uforstyrret til ved sjøen med en fantastisk utsikt mot Bergen. Det er fine turmuligheter i landskapet, skogen og bakkene rundt kurssenteret.

Ask Retreat Centre består av følgende hus / hytter:

Tømmerhuset

Tømmerhuset er kurssenterets hovedhus. Den er oppført i håndlaft i 1994 og inneholder: Moderne kjøkken med gasskomfyr og 2 store kjøleskap, koselig daglig- og spisestue med peis, stor sørvendt terrasse for spising ute om sommeren, toalett og bad og 3 soverom med henholdsvis 2, 2 og 1 seng.

Yogarommet

Yogarommet (under tømmerhuset) er ca. 50 kvm. med en flott utsikt mot sjøen og Bergen. Både Yogarommet og Pyramiden har furugulv (med vannbasert gulvvarme), futon yogamadrasser, (sticky-mats tilgjengelig), ullpledd og meditasjonsputer. Alle yogaklassene vil være her.

Pyramiden

Pyramiden er ca 36 kvm med skrå vegger og bygget eksakt som en mindre utgave av den store Keops Pyramiden i Giza i Egypten. Når vi har store retreat kan 3 elever sove her. Inn imellom bruker vi også Pyramiden til meditasjon.

Badstue

Badstue under Pyramiden vil være tilgjengelig under kurset. Her er det også to dusjer og et toalett.

Tømmerhytten

Tømmerhytten (ved sjøen) har plass til 1 på hems + 2 i stue = 3 personer. Tørrklosett og dusj. Minikjøkken med komfyr og kjøleskap.

Naustet

Naustet (ved sjøen) har plass til 2 personer men brukes også som enerom. Toalett og dusj.

Alkoven

Alkoven har plass til 1 + 2 = 3 personer. 2-sengs rommet kan også brukes som et enkelt rom. Vask på begge rommene. Tørrklosett og ikke dusj. (Vennligst bruk dusjen i Pyramiden).

Leiligheten «Sjøutsikten»

Leiligheten «Sjøutsikten» er en hel ny leilighet på ca 50 kvm som ligger rett over kurssentret med egen hage og terrase med utsikt over byfjorden. Det er en 2-roms leilighet med kjøkken, to soverom (et enkelt- og et dobbeltrom), toalett / bad og stue. I stuen er det også en sovesofa slik at det er 3 soveplasser i alt. Leiligheten blir også leid ut gjennom Airbnb og Trip Adviser og er ikke alltid tilgjengelig