Galleri - Ask kurssenter

Map of Ask Retreat Centre

Klikk på bildet for å se en større utgave av kartet over Ask kurssenter.

Ask kurssenter ligger på østsiden av Askøy nær bygden Ask, ca 2 mil nord for Bergen. Kurssenteret ligger uforstyrret til ved sjøen med en fantastisk utsikt mot Bergen. Det er fine turmuligheter i landskapet, skogen og bakkene rundt kurssenteret.

Ask Retreat Centre består av følgende hus / hytter:

Tømmerhuset

Tømmerhuset er kurssenterets hovedhus. Den er oppført i håndlaft i 1994 og inneholder: Moderne kjøkken med gasskomfyr, koselig daglig- og spisestue med peis, stor sørvendt terrasse for spising ute om sommeren, toalett og bad. Under retreatene er det bare kurslederne og kokken som bor i tømmerhuset.

Yogarommet

Yogarommet (under tømmerhuset) er ca. 50 kvm. med en flott utsikt mot sjøen og Bergen. Både Yogarommet og Pyramiden har furugulv (med vannbasert gulvvarme), futon yogamadrasser, (sticky-mats tilgjengelig), ullpledd og meditasjonsputer. Alle yogaklassene vil være her.

Pyramiden

Pyramiden er ca 36 kvm med skrå vegger og bygget eksakt som en mindre utgave av den store Keops Pyramiden i Giza i Egypten. 

Badstue

Badstue under Pyramiden vil være tilgjengelig under kurset. Her er det også to dusjer og et toalett.

Tømmerhytten

Tømmerhytten (ved sjøen) har plass til 1 på hems + 1 i stue = 2 personer. Toalett og dusj. Minikjøkken med komfyr og kjøleskap.

Alkoven

Alkoven har plass til 1 + 2 = 3 personer. 2-sengs rommet kan også brukes som et enkelt rom. Vask på begge rommene. Tørrklosett og ikke dusj. (Vennligst bruk dusjen i Pyramiden).