Grunnkurs klassisk yoga

Lesson description

Introduksjon til klassisk yoga med fysiske stillinger, pusteteknikk og avspenning. Det er mange forskjellige former for yoga i dag. Vår yoga kalles for Klassisk yoga. En av de største forskjellene er at vår undervisning er kursbasert og ikke bygger på at man bare dropper inn når man har tid og mulighet. Undervisningen er strukturert som et forløp der du vil oppleve en utvikling i løpet av kurset. Hvert yoga program har en effekt i seg selv og forbereder også for neste leksjon.

Grunnkurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Kurset begynner med lett og rolig yoga.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 12 timer

Intro til det klassiske programmet - del 1 - Yoga grunnkurs - 7. gang

Først Savasana og 1 runde av Hilsing til månen. Etterpå <strong>introduksjon til første delen av det klassiske programmet:</strong> Hodestående / Palmen, Plogen, Skulderstående, Omvendt stående og Fisken. Tilsist Universalstilling og Haren. <strong>Innlæring av Buglåsen</strong> (Uddiyana bandha) som en forberedelse til renseteknikken Agnisara (som vi skal ha neste gang) og pusteteknikken <strong>Rensing av forhjernen</strong> (Kapalabhati pranayama) som følger etter innlæringen. Avspenning (Savasana) i 5 minutter og tilsist en <strong>introduksjon til Meditativ pust (Ujjayi pranayama - Psykisk åndedrett)</strong> - en grunnleggende pusteteknikk som er grunnfjellet i flere av tantra-tradisjonens energibaserte meditasjonsteknikker som Energiens kilde, Ajapa japa og Kriya yoga. <span style="color: #999999;"><strong>Instruksjon:</strong> Bjarke | <strong>Elev:</strong> Sol | <strong>Varighet:</strong> 1 time og 34 minutter</span>

  • 01:34:10
  • 0%
Først Savasana og 1 runde av Hilsing til månen. Etterpå introduksjon til første delen av det klassiske programmet: Hodestående / Palmen, Plogen, Skulderstående, Omvendt stående og Fisken. Tilsist Universalstilling og Haren. Innlæring av Buglåsen (Uddiyana bandha) som en forberedelse til renseteknikken Agnisara (som vi skal ha neste gang) og pusteteknikken Rensing av forhjernen (Kapalabhati pranayama) som følger etter innlæringen. Avspenning (Savasana) i 5 minutter og tilsist en introduksjon til Meditativ pust (Ujjayi pranayama - Psykisk åndedrett) - en grunnleggende pusteteknikk som er grunnfjellet i flere av tantra-tradisjonens energibaserte meditasjonsteknikker som Energiens kilde, Ajapa japa og Kriya yoga.

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: 1 time og 34 minutter